Onze Escape Room bij Delft is zeker een bezoekje waard

Bij Mission Room te Delft kun je terecht voor te gekke Escape Room ervaringen die je nog lang bij zullen blijven. Onze Escape Rooms zijn gebaseerd op speciale eenheid politiewerk waarbij denkwerk en samenwerking essentieel zijn. Als een groep van 4-6 gaan jullie aan de slag als een speciale eenheid. Uiteraard kun je ook meedoen met meer of minder spelers, maar wij hebben uit ervaring gemerkt dat 4-6 de magische groepsgrootte is. Wat bieden wij zoal aan?

De Mission Room Escape Rooms draaien om politiewerk

Op onze website kun je een indruk opdoen van wat er zoal te boeken is. Actieliefhebbers kunnen kiezen voor de SWAT Escape Room en voor de Sherlock Holmes fans onder ons is de DEA Escape Room een aanrader.

Naast actie en zoekwerk is samenwerking en creativiteit ook belangrijk. Omdat wij onze Escape Rooms graag voor iedereen toegankelijk maken hebben wij ook Café Voorburg (er is ook een versie voor kinderen) en Christina’s droom. Laatstgenoemde doen onze deelnemers gillen en lachen.

Niet alleen groepen van 4-6 boeken doorgaans succes, ook echtparen weten de vuurproef vaak goed te doorstaan. Het is namelijk handig als je elkaar goed kent en goed op elkaar kunt inspelen.

Escape Rooms: een jong fenomeen

In de huidige vorm bestaan Escape Rooms nog niet zo lang, maar het concept bestaat al jaren. In het begin van de 21e eeuw werden er videogames ontwikkeld die als focus rollenspellen hadden. Spelers kropen in een personage en begaven zich in een fictieve wereld. Het duurde enkele jaren voordat de eerste fysieke Escape Room werd geopend. Dit was in Japan.

Ook als je niet van gesloten ruimtes houdt hebben wij een oplossing

In een Escape Room word je dus opgesloten en is het doel om binnen 60 minuten te ontsnappen. Als dat niet lukt staat er geen straf tegenover; geen zorgen dus, je kunt het altijd een keer opnieuw proberen. Voor mensen met claustrofobie of een angst voor dichte ruimtes kunnen wij, als dit vooraf wordt aangegeven, het een en ander aanpassen, zodat het onze Escape Rooms voor iedereen leuk zijn.