Wij hebben Escape Rooms voor speurders in Rijswijk

Ben je op zoek naar een super Escape Room in Rijswijk? Zoek dan niet verder, want bij Mission Room krijgen speurders waar voor hun geld. Wij hebben diverse Escape Rooms voor jong en oud. Op onze website kun je de Escape Rooms in meer detail bekijken en ook een afspraak inplannen. Hieronder gaan we wat vertellen over onder andere de historie- en eigenschappen van Escape Rooms.

Wat je aantreft bij onze Escape Room in Rijswijk

We leven in een beleveniseconomie en mensen maken graag onvergetelijke ervaringen mee die ze aan vrienden en familie kunnen navertellen. Onze Escape Rooms draaien om een goed verhaal gepaard met mooie licht- en geluidseffecten. Hieronder een kleine greep uit ons aanbod:

  • SWAT: voor adrenalinejunkies die een dagje als specialforce agent te werk gaan
  • DEA: Voor speurders die in de gaan meedraaien in de drugs onderwereld
  • Christina’s droom: Deelnemers wanen zich in een mysterie in een slaapkamer van een meisje dat wordt gekweld door enge dromen.
  • Café Voorburg: Deelnemers kruipen in de rol van nabestaanden van een ex-café eigenaar die een groot financieel geheim bewaart.

Ook kinderen kunnen bij Mission Room terecht

Het bovengenoemde Café Voorburg is ook beschikbaar speciaal voor kids. Wij hebben aanpassingen gedaan, zodat het voor de allerjongsten ook leuk, maar vooral geschikt is. Het wordt zowel voor volwassenen als kinderen aangeraden om met een groep van 4-6 mensen te spelen. Zo kun je optimaal samenwerken en taken verdelen.

Terug naar het begin

Escape Rooms bestaan nog niet zo lang. De eerste werd in de VS in 2003 opgericht. Wereldwijd traden veel andere landen, waaronder Nederland, in de voetsporen van de VS. Leuk om te weten is dat het begon als rollenspel waarbij deelnemers in de huid kruipen van een personage in een fictieve wereld.

Geen fan van gesloten ruimtes?

Escape Rooms worden vaak betreden door mensen die gesloten ruimtes trotseren. Dat is niet niks. Wij kunnen aanpassingen doen, zodat claustrofobische deelnemers ook zonder angst mee kunnen doen. Dit kun je op voorhand aangeven. Onze Escape Rooms duren maximaal 60 minuten. Het doel is om binnen die tijd te ontsnappen.