Vlakbij Scheveningen vind je een spannende Escape Room

Zowel voor geroutineerde Escape Room liefhebbers als voor beginners zijn onze Escape Rooms te Scheveningen ideaal als je een onvergetelijk uitje wilt beleven. Bij Mission Room kun je kiezen uit verschillende thema’s die je zintuigen en zenuwen doen prikkelen. Escape Rooms zijn in de laatste jaren flink gegroeid in aantallen. Er zijn zelfs oude gebouwen die voorheen dienstdeden als bijvoorbeeld gevangenis of psychiatrische afdeling omgebouwd tot Escape Rooms.

 

Wij gaan hieronder iets meer uitleggen over onze Escape Rooms.

De focus van onze Escape Rooms ligt op politiewerk

Op onze website vind je een overzicht van ons aanbod. Aan de titels en ons logo valt af te leiden dat we ons hebben laten inspireren door recherchewerk. Zo bieden wij de SWAT of de DEA Escape Room. Ieder ‘spel’ heeft andere eigenschappen, maar wat altijd overeenkomt is de tijdsduur, namelijk 60 minuten. Binnen het uur moeten deelnemers proberen te ontsnappen. Lukt dit niet, dan kun je het natuurlijk altijd een andere keer proberen. Alvast een waarschuwing: het is niet makkelijk.

Plezier voor jong en oud

Onze Escape Rooms zijn gemaakt voor jonge en oudere spelers. De ideale groepsgrootte is 4-6 personen. Meer spelers leidt vaak tot chaos en met minder spelers lukt het vaak net niet. Echtparen daarentegen komen vaak wel succesvol uit de bus, omdat ze elkaar (doorgaans) goed kennen en op elkaar kunnen bouwen. Uiteindelijk draait het namelijk om samenwerking bij het oplossen van onze hersenkrakers. Daarbij kun je denken aan puzzels en andere codes. In de verschillende kamers liggen aanwijzingen die je als groep zo snel mogelijk moet vinden.

Van horror tot actie

Naast de eerdergenoemde SWAT Escape Room, waar je met behulp van uitrusting, als een mobiele eenheid aan de slag gaat, zijn er ook opties voor families en kinderen. In Café Voorburg kruipen deelnemers in de rol van nabestaanden die een complex geldprobleem moeten oplossen. Deze Escape Room is ook speciaal op maat gemaakt voor kinderen in Café Voorburg Kids! Dan is er ook nog Christina’s droom: een griezelige slaapkamer van een jong meisje dat wordt geteisterd door angstdromen. Welke Escape Room je ook kiest, bij Mission Room te Scheveningen loop je altijd met een mooie beleving de deur uit.