Mission Room is de Escape Room van Zuid-Holland

Waan je in een andere wereld in een van onze Escape Rooms in Zuid-Holland. In een Escape Room laten deelnemers zich opsluiten in een ruimte met speciale licht- en geluidseffecten. Ze hebben 60 minuten de tijd om te ontsnappen. In een groep is samenwerking altijd van belang, helemaal in een Escape Room. Onze Escape Rooms zijn gebaseerd op politieoperaties, maar er zijn verschillende verhaallijnen en thema’s te reserveren.

Onze Escape Room in Zuid-Holland is voor iedereen

Plezier staat voorop bij ons. Daarom hebben we verschillende Escape Rooms voor jong en oud. Ook aan mensen die de kriebels krijgen bij de gedachte aan opsluiting hebben we gedacht. Daarover later meer.

Voor horrorliefhebbers is Christina’s droom als een droom die uitkomt. Zij wordt gekweld door nachtmerries en het is aan deelnemers de taak om een duister mysterie te ontrafelen.

Voor diegenen die geen genoeg kunnen krijgen van actie is er de SWAT Escape Room, waar je als deel van een speciale eenheid een bloedstollend uur tegemoet gaat.

DEA is een Escape Room waar het draait om het oplossen van een drugsraadsel in de onderwereld.

Ook ideaal voor kinderfeestjes

Een ander avontuur dat we aanbieden heet Café Voorburg. Deelnemers zijn 60 minuten lang de nabestaanden van een ex-Voorburger genaamd Dirk Jacobus Klink. Er is een reden dat hij zoveel waarde hechtte aan zijn café en het is aan spelers om erachter te komen waarom. Met behulp van aanwijzingen en puzzels is het de bedoeling om de oplossing te vinden. We hebben een speciale versie gemaakt voor kinderen en jongvolwassenen genaamd Café Voorburg Kids!.

Tips voor succes

Wij weten uit ervaring dat 4-6 personen de ideale groepsgrootte is. Meer of minder deelnemers is uiteraard ook mogelijk. Verder is het goed om te weten dat er ook veel succesvolle duo’s meedoen, denk bijvoorbeeld aan stelletjes of echtparen. Zij kennen elkaar goed en kunnen op elkaar bouwen wat belangrijk is. Als laatste is rolverdeling ook cruciaal gezien er niet veel tijd is. Als een iemand aanwijzingen zoekt en de rest codes kraakt of puzzelt dan gaat alles net iets vloeiender. Geen zorgen als je niet binnen het uur ontsnapt, je kunt het altijd een andere keer opnieuw proberen bij Mission Room.