In de buurt van Leiden vind je onze toffe Escape Room

Detectives kunnen bij ons in Leiden terecht voor een uitdagende Escape Room ervaring. Bij Mission Room bieden we Escape Rooms aan van hoge kwaliteit waar je nog lang over zult napraten met vrienden en familie. Voor sommige mensen klinkt het idee van een vrijwillige opsluiting raar, maar het puzzel en spanningselement is voor velen een niet te missen uitdaging. We gaan hieronder wat dieper in op de details en geschiedenis van Escape Rooms.

Een Escape Room waar je als agent wordt ingezet in Leiden en omstreken

Als je deelneemt aan een Escape Room dan kun je uitgaan van mysterie en spanning. Liefhebbers van horror of van actie kunnen op onze website kijken wat er precies te boeken is. Voor de beeldvorming een kort overzicht van wat wij aanbieden:

  • SWAT: draait om actie en spanning, inclusief uitrusting en 3D omgeving
  • DEA: voor de echte speurneuzen onder ons, gaat om het oplossen van een drugs mysterie
  • Café Voorburg: Een intrigerend verhaal over een ex-Voorburger genaamd Dirk J Klink
  • Christina’s Droom: Een mysterieuze ruimte vol schrikelementen en spanning

Wanneer Escape Rooms wereldwijd in de kijker werden gezet

Wat als rollenspel in de Verenigde Staten begon is uitgegroeid tot een enerverende en unieke ervaring. In 2003 kwamen de rollenspellen in de vorm van videogames tot leven. Het duurde een aantal jaren voordat er een fysiek spel werd ontwikkeld wat tegenwoordig dus door het leven gaat als ‘Escape Room’. Middels het oplossen van diverse hersenkrakers, zoals puzzels, is het de bedoeling dat je als groep (ideale groepsgrootte 4-6) binnen 60 minuten ontsnapt. In de verschillende kamers liggen aanwijzingen verspreid die daarbij helpen.

Ontsnappingen voor jong en oud

Als je niet binnen 60 minuten weet te ontsnappen dan staat er geen straf tegenover. Onze Escape Rooms zijn ontwikkeld met verschillende leeftijden in gedachten. Café Voorburg is uitermate geschikt voor families en SWAT is bijvoorbeeld leuk voor een vriendengroep die van actie houdt. Voor de allerjongsten hebben we ook, speciaal op maat, een versie van Café Voorburg gemaakt.

Voor deelnemers die huiveren voor kleine ruimtes

Last van claustrofobie? Wij kunnen, mits u dit tijdig aangeeft, aanpassingen maken, zodat deelnemers die niet graag opgesloten zitten ook met een gerust hart mee kunnen doen. Aan het einde van de dag draait het naast ontsnappen namelijk ook om plezier beleven.