Een missie in de vorm van een Escape Room in Voorburg

 

In Voorburg bieden we Escape Rooms aan voor durfallen. Houd jij van actie en vind je het leuk om mysteries uit te vogelen? Zoek dan niet verder, want onze Escape Rooms hebben het allemaal. De mysteries die jij kunt oplossen draaien om speurwerk. Allereerst gaan we dieper in op Escape Rooms. Wat zijn de mogelijkheden en voor wie zijn Escape Rooms bedoeld? Zo heel lang bestaat dit fenomeen namelijk nog niet.

De Escape Room voor speurders in Voorburg

In Escape Rooms laten deelnemers zich opsluiten in een ruimte waar zij, in teamverband, uit moeten ontsnappen. De timer staat op 60 minuten en het doel is om dit binnen het uur te bereiken. Het ligt aan het soort Escape Room, maar doorgaans bestaan deze uitdagingen uit puzzels, codes en andere hersenkrakers.

Voor wie zijn de Escape Rooms van Mission Room bedoeld?

Je hoeft geen diploma van de politieacademie op zak te hebben, maar het is wel handig als je een goede speurneus bent. Escape Rooms worden vaak door groepen van 4-6 personen gespeeld. Met meer deelnemers wordt het een chaos en met minder deelnemers kan het voorkomen dat je niet uit de puzzels komt. De sleutel tot succes is samenwerking en vertrouwen. Om die reden vechten echtparen zich ook gemakkelijker door de vuurproef heen.

Wat een Escape Room zo bijzonder maakt

Op onze website kun je het aanbod bekijken. Zoals eerder gezegd draait alles om het oplossen van (politie)mysteries, maar elke Escape Room verschilt in aard. Zo hebben wij voor de sensatiezoekers een SWAT-kamer en voor de horrorliefhebbers is er ‘Christina’s droom’: een griezelige slaapkamer van een jong meisje dat wordt geteisterd door nachtmerries.

Voor families is er, Café Voorburg: het mysterie van Dirk Jacobus Klink, een ex-Voorburger, met een serieus geheim. Hier hebben wij tevens, speciaal voor kids, een aparte Escape Room voor ontworpen.

Een alles-in-een ervaring

Naast goede verhalen en scherpe aanwijzingen zijn de licht- en geluidseffecten ook van hoog niveau. Dit zorgt voor een belevenis die nog lang bij je zal blijven. Voor diegenen die liever niet opgesloten zitten zorgen wij, hoe tegenstrijdig het ook klinkt, voor speciale aanpassingen, zodat claustrofobie geen probleem is. Zo is er voor ieder wat wils bij Mission Room.