De sterkste vorm van Teambuilding: een Escape Room bedrijfsuitje

Af en toe erop uit met collega’s kan alleen maar positieve resultaten opleveren, helemaal met een Escape Room bedrijfsuitje. In een Escape Room word je getest op inzicht, beleving en creativiteit. Het belangrijkste is dat je als team samenwerkt. In de Missionroom Escape Rooms draait het naast samenwerken uiteraard om belevenis. Je waant je als politieagent in een zenuwslopende missie.

Een Escape Room bedrijfsuitje is een missie op zichzelf

In Leidschendam kun je terecht voor de volgende Escape Rooms:

  • SWAT
  • DEA
  • Christina’s droom
  • Café Voorburg

De bovenstaande Escape Rooms hebben allen één ding gemeen: er dient een mysterieuze misdaad opgelost te worden. Bij SWAT draait het om pure actie waar elke seconde telt. Als team is het de bedoeling om een terroristische aanslag de kiem in te smoren. Een sinistere organisatie heeft een gevaarlijke drug verspreidt in de DEA-kamer. Het doel is om achter de daders te komen en hun misdaad een halt toe te roepen. Christina’s droom is leuk voor horrorliefhebbers. De Escape Room draait om duistere gebeurtenissen. Dan is er ook nog Café Voorburg. Als nabestaanden van de overleden Dirk Klink moet je als groep achterhalen waarom hij zo veel waarde hechtte aan zijn café.

Geen fluitje van een cent

Groepen hebben 60 minuten om te ontsnappen. De Escape Rooms zijn uitgerust met toffe geluids- en lichteffecten om de ervaring nog echter te maken. Voor mensen met claustrofobie hebben we ook uitrusting, zoals zaklampen, om de ervaring voor iedereen toegankelijk te zijn. Je zit namelijk wel opgesloten, maar mocht de paniek toeslaan, dan kun je zwaaien met je armen en drukken wij op de noodknop. We houden alles nauwlettend in de gaten.

Praktische informatie

Er is gratis parkeerruimte voor de deur aanwezig en je kunt ons ook gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer. De tram stopt voor de deur. Om de hoek vind je naast Café Voorburg ook andere horecagelegenheden waar je voor- of na de Escape Room ervaring gezellig kunt borrelen. Missionroom is ideaal voor bedrijven die iets unieks willen organiseren voor zijn collega’s. De maximale groepsgrootte voor een Escape Room is 8 personen.